hola@mudanzascano.com

Carrer Cosidora 24
Polg. Hortes del Camí Ral
Mataró 08302

Google Maps

Nosaltres

Som una empresa de mudances amb una experiència
de més de 50 anys en el sector.

12

Tècnics qualificats en servei de mudances

1.200

m2

d’instal·lacions logístiques

+10.000

Mudances realitzades

Nosaltres

Mudar és canviar, sofrir un canvi o una transformació; igual que fan els animals que muden la pell quan ja no els serveix, les persones, quan la vida ens porta un canvi de rumb, fem una mudança de llar. 

Et proposo un exercici: tanca els ulls i visualitza totes les cases on has viscut. 

Et veus d’infant, jugant amb aquell peluix que portaves a tot arreu, brut i desgastat, de tant que l’havies abraçat? Aquella és la casa que et va donar la benvinguda a la vida. El lloc on els teus pares van deixar de ser dos per convertir-se en una família. 

Fem un salt en el temps: a casa teva les coses van bé; hi ha més poder adquisitiu i us traslladeu a una casa on puguis criar-te millor: amb més espai, més llum, una cuina més àmplia on menjar les delícies fetes a casa, un edifici més ben situat i amb més serveis a prop. 

Passen els anys i vas creixent, plàcidament. La vida és jugar, menjar, dormir i anar amunt i avall, al ritme que marquen els adults i, de tant en tant, alguna rebequeria que demostri que ets el rei o reina de casa. 

Avancem una mica més el rellotge del temps: com qui no vol la cosa, ja ets gran i ara ets tu qui marxa de la llar que t’ha vist créixer. 

Notes les papallones a la panxa? Aquella barreja d’emoció, nervis, pors i d’il·lusió? Ets tu, a punt de dir adéu a la casa on t’has criat. Et mires amb el pare i notes la seva seguretat i admiració; fas una abraçada llarga a la mare i li dius, a cau d’orella, que no pateixi, que cada diumenge hi aniràs a dinar. Tanques una porta i n’obres una altra: encetes una nova etapa. 

T’espera una nova vida, a una nova llar: la teva. 

Passen els anys i passa la vida: els pares han marxat i toca buidar la casa del teu jo petit. Mentre encaixes roba, fotos i tota mena d’objectes que et transporten en el temps, afloren centenars de records que creies oblidats i has de decidir, amb una mil·lèsima de segon, què et quedaràs, què donaràs, vendràs per internet o portaràs a la deixalleria. Et cau el món a sobre, literalment. Voldries aturar-te, però no pots: si pares, la feina no es farà, però tu no estàs pel que has d’estar. I en aquest maremàgnum d’emocions, d’ordre i neteja apareix una targeta antiga dels pares, camuflada entre mig de tants papers: és de l’empresa de mudances que van contractar, quan eren joves, per venir a viure aquí, a la casa on vau passar mitja vida junts. 

La targeta està desgastada però encara s’hi veuen les lletres: Mudanzas Cano. És una empresa familiar, amb més de 50 anys d’experiència en el sector de l’emmagatzematge, les mudances i els transports. 

Et preguntes per què, entre tantes coses, van decidir guardar aquesta targeta. Com que ara no hi són els pares per poder preguntar-los-ho, busques la resposta per internet: el que trobes t’agrada. Mudanzas Cano transmet qualitat, honestedat i integritat: just el que ara necessites. 

El seu servei de mudança exprés t’encaixa a la perfecció i decideixes confiar, delegant la feina que suposa un trasllat en mans de professionals. 

Així, tu et podràs ocupar de les teves emocions i de les qüestions legals, familiars i personals. 

Dit i fet: l’endemà ja tens aquí l’ajuda que has sol·licitat i, mentre els professionals col·loquen cada cosa al seu lloc, vas recordant totes les cases on has viscut; els sostres que t’han escoltat mentre somiaves en veu alta o t’enfadaves amb el món. 

Ara que et toca a tu deixar anar tot el que els teus pares han acumulat al llarg dels anys, te n’adones que la vida és cíclica i tot es repeteix. Mentre mires els treballadors empaquetant, se’t posa la pell de gallina: unes dècades enrere, un altre equip de professionals de Mudanzas Cano va estar ajudant als teus pares a organitzar la mudança, muntar i desmuntar mobles, i a traslladar totes les seves pertinences per començar una nova vida a la casa que ara ets a punt de tancar. No recordes les caixes ni la feinada que els va suposar; el que sí recordes, però, és que va ser una mudança ràpida i sense estrés. 

Ara que ets gran, entens en primera persona que mudar-se és deixar anar; és tancar les portes del passat, agraint, portant al cor totes les vivències positives que has viscut en un espai i, alhora, saber-les deixar anar per continuar valorant el present. 

Transitar totes aquestes emocions és tot un repte i estàs convençut que la tria de Mudanzas Cano per ajudar-te en la mudança ha estat tot un encert. 

Hi ha moments a la vida que deixar-se ajudar és sinònim de valentia i d’amor propi. Perquè les coses poden ser difícils, però nosaltres ens les podem fer fàcils. 

Tots els nostres serveis

Perquè escollir Mudances Cano?

¿Necesites un pressupost?

Envia’ns un missatge de WhatsApp amb les fotografies de la teva mudança i et farem un pressupost a mida.
Et donem resposta a l’instant!

655 391 056